Hartelijk dank!

Het was een druk jaar voor de Oranjevereniging Smilde. Naast Koningsdag zijn er allerhande activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Grote successen als de Pubquiz bij Sportcafé Radix en de Spokentocht i.s.m. Roet25 doen ongetwijfeld vaker hun intrede! Volgend jaar organiseren wij weer allerlei activiteiten voor iedereen. Houdt voor onze jaarplanning, een lidmaatschap of leuke foto’s goed de Smildeger Neiskrant of onze
webpagina’s in de gaten.

Maar, zonder al onze sponsoren, vrijwilligers en andere helpers zouden deze activiteiten niet tot stand zijn gekomen. Wij willen dan ook speciale dank uitspreken voor alle mensen en bedrijven die ons gesponsord hebben, hetzij financieel, materieel of met mankracht. Wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

Voor nu sluiten wij het jaar af met een warme groet en wensen u alvast hele fijne feestdagen en een spetterend 2019, tot volgend jaar!