Dank jullie wel!

Dat was het dan! Afgelopen weekend hebben wij onze laatste activiteit van 2019 gehad. De spokentocht was weer een succes. Onze spoken hebben ontzettend veel plezier gehad en het grootste gedeelte van de deelnemers gelukkig ook 😉.
Wij gaan het jaar doornemen en even uitrusten.

Wij bedanken al onze sponsoren voor het beschikbaar stellen van hun materiaal en diensten tijdens de ouderenavond, Koningsdag, pubquiz en spokentocht. Wij willen natuurlijk in het bijzonder onze vrijwilligers bedanken! Dankzij hen kunnen wij er een feestje van maken.

Tot volgend jaar!

Onze sponsoren van 2019:
Sportcafe Radix Feestartikelen, Brandweer Smilde, Meijering Recycling, Boels Rental, Moves4U, Mesken BV, Bouw- en Montagebedrijf BSM, Aann. Bedr. Gebr. Blomberg V.O.F., Van Aken Hekwerk B.V., LO&Sportgroep JWF Assen, Eten & Drinken Le Coq, Historische Vereniging de Smilde